Veiligheidsacademie

Wij beschikken over unieke, zelf ontwikkelde escaperooms!

En u vind deze aan de Kiel 20a te Drachten.

In de Veiligheidsacademie is een oefencentrum gebouwd, hierin zijn verschillende ruimtes gebouwd waarin getraind kan worden. Er is een blusbaan zodat er zowel binnen als buiten getraind kan worden met blussen, dit is ideaal in geval van slecht weer. Daarnaast zijn er ruimtes ingericht op scenariotraining zodat cursisten ook in de Veiligheidsacademie kunnen trainen met realistische scenario’s. De ruimtes kunnen worden voorzien van rook, gaslucht, slachtoffers, verschillende soorten brand en elektrische storing. Het oefencentrum is tevens voorzien van camera’s zodat mocht de wens er zijn, men hun handelingen terug kunnen kijken. Alle cursisten worden voorzien van de benodigde veiligheidsmiddelen zoals brillen, handschoenen, helmen en hesjes.

In het oefencentrum is een realistische omgeving nagebouwd waarin alle blus en ontruimingsmiddelen aanwezig zijn. Denk hierbij aan een communicatiesysteem dat draait op de telefoons van de cursisten maar kan er ook gebruik gemaakt worden van portofoons. Hierdoor leren cursisten niet alleen beter te communiceren maar ook out of the box te denken en beter samen te werken.

Naast het oefencentrum is er ook een theorielokaal en kantine.

Om de cursisten in teamverband te laten strijden om de snelste en het beste BHV team van de dag te worden en te proberen de record tijd te verslaan kan het oefencentrum aan het eind van de dag omgetoverd worden tot een BHV Escaperoom. Hierin kunnen de cursisten opgesloten worden in de Escaperoom waarin zij door middel van alle opgedane kennis door de dag heen kunnen ontsnappen. De Escaperoom zit vol met puzzels en raadsels over BHV en LEH gerelateerde onderwerpen. Daarnaast is het uitvoeren de BHV handelingen van belang om te kunnen ontsnappen. Volgens ons leren cursisten het meest als zij een leuke dag hebben waarbij ze als team gezamenlijk optreden en van elkaars sterke punten gebruik maken.

Storm Veiligheidsacademie

GEZOCHT:

De slimste, meest pientere, handige en meest gewiekste groep BHV’ers die kan ontsnappen uit de nieuwste sensatie op BHV gebied, de BHV-Escaperoom!