Veiligheidsopleidingen

Welkom op onze opleidingspagina!

Bij Storm VP kun je terecht voor diverse opleidingen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende opleidingen die wij aanbieden, inclusief de zoekwoorden waarop wij ons richten.

BHV opleidingen: Als het gaat om bedrijfshulpverlening (BHV), bieden wij verschillende opleidingen aan om jou en jouw medewerkers op te leiden tot gecertificeerde BHV’ers. Zo hebben we de BHV cursus, BHV training en BHV herhaling. Ook bieden wij een Ploegleider BHV cursus aan, waarbij je leert hoe je als leidinggevende moet handelen in geval van nood. Daarnaast hebben we een Hoofd BHV opleiding voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor de BHV-organisatie binnen een bedrijf. We bieden deze opleidingen aan op verschillende locaties, waaronder Drachten.

VCA opleidingen: Voor wie in de bouw of industrie werkt, is het belangrijk om in het bezit te zijn van een VCA-certificaat. Daarom bieden wij diverse VCA opleidingen aan, zoals de VCA cursus, VCA training en VCA basis en VOL. Deze opleidingen richten zich op veiligheid, gezondheid en milieu.

EHBO opleidingen: Ook op het gebied van EHBO hebben wij diverse opleidingen, zoals de EHBO cursus basis, EHBO training basis en EHBO opleiding basis. Daarnaast hebben wij een EHBO herhaling voor degenen die hun kennis willen opfrissen.

MVK opleidingen: Voor wie zich wil specialiseren in veiligheid en gezondheid op de werkvloer, bieden wij de MVK opleidingen aan, waaronder de MVK cursus basis, MVK training basis en MVK opleiding basis. Ook bieden wij een MVK herhaling aan voor degenen die hun kennis willen opfrissen.

Preventiemedewerker opleidingen: Tot slot hebben wij een opleiding voor preventiemedewerkers, waarbij je leert hoe je kunt bijdragen aan het voorkomen van arbeidsrisico’s. Deze opleiding bestaat uit de Preventiemedewerker cursus, Preventiemedewerker training en Preventiemedewerker opleiding.

Ons complete aanbod van veiligheidsopleidingen omvat onder andere:

  • Basis BHV
  • Herhaling BHV
  • Ploegleider BHV
  • Hoofd BHV
  • EHBO basis
  • EHBO herhaling
  • MVK basis
  • MVK herhaling
  • Preventiemedewerker

Bij Storm Veiligheidsprofessionals hechten we veel waarde aan praktijkgericht leren en persoonlijke aandacht voor elke cursist. Daarom bieden wij onze opleidingen zowel in-company als op onze eigen trainingslocaties aan. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het kiezen van de juiste opleiding voor uw organisatie.

Waarom Storm Veiligheidsprofessionals?

Hoge Kwaliteit

Professioneel

Gecertificeerd

Duidelijke communicatie

Flexibel en klantgericht

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden.